Werkfit UWV

Tel : 06-51687841

E-mail: info@t-dekker-zorgadvies.nl

Onze locaties:

1. Locatie Witte Lam
Kantooradres:

Lamsoor 27

9738 AL Groningen


2. Locatie Plutozaal
Adres:
Plutolaan 329
9742 GK Groningen

Onze visie

Werkfit maken (UWV)


Wanneer je als werkzoekende nog niet klaar bent om de arbeidsmarkt weer te veroveren kan UWV een “Werkfit Maken” traject inzetten. In dit traject wordt samen met je persoonlijke coach onderzocht wat nodig is om weer aan de arbeidsmarkt te kunnen deelnemen en hoe dit bereikt kan worden. Het doel is om aan het einde van dit traject geen belemmeringen meer te ervaren die hinderen om aan het werk te gaan.


UWV heeft hiervoor 3 kerncompetenties opgesteld:

  • Bij het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit ligt de focus op het verhogen van de fysieke en psychische weerbaarheid. Wanneer je belemmeringen ondervindt gaan we samen op zoek naar hoe je hiermee kunt omgaan zodat deze je niet langer tegenhouden in je terugkeer op de arbeidsmarkt.
  • Om je arbeidsmarktpositie in beeld te brengen, gaan we samen je capaciteiten en vaardigheden in relatie tot de arbeidsmarkt in kaart brengen. Hierdoor wordt duidelijk waar voor jou de beste kansen liggen en in welke richting – passend bij jouw mogelijkheden, opleiding, interesses, affiniteiten en werkervaring – jouw toekomstige werkgever gezocht moet worden.
  • Het versterken van werknemersvaardigheden zal worden ingezet wanneer je als werkzoekende al wat langer uit het arbeidsproces bent. Er wordt gewerkt aan het (weer) opbouwen van een arbeidsritme en de vaardigheden die nodig zijn om een goed werknemer en collega te zijn. Hiervoor kunnen we onder andere een vaardigheidstraining inzetten, er kan gekozen worden voor vrijwilligerswerk of een werkervaringsplek. De in te zetten instrumenten worden in overleg gekozen en op jouw persoonlijke situatie aangepast.

 

UWV biedt “Werkfit maken” trajecten aan voor mensen met een Wajong- , WGA- of ZW-uitkering. Aanmelden voor dit traject kan via onss en dan nemen we samen contact op met je UWV-contactpersoon.


Onze dienst bestaat uit:


1)Begeleiding naar geschikte scholing en/of werkervaringsplaats om u weer werkfit te maken.


2)Daarbij is het doel om ons programma af te sluiten met een 'contract' bij een werkgever of

    inschrijving voor een opleiding betaald door het UWV.Leer- en werkfit bedrijf


Vanuit onze reïntergratietrajecten helpen wij je naar (om-)scholing en/of herintreden in het werkproces. Heb jij een wajong, wia of een zw uitkering (meer dan een jaar) en wil jij graag begeleidt worden naar (ander) werk en/of opleiding? Neem dan contact met ons op.

Voorbeeld richtingen:


  • Horeca
  • Administratie
  • Schilder
  • Automonteur
  • enz.

© T. Dekker Zorgadvies